DVD - JAS39 Gripen - läs mer!

Pris:
250 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
048D
Antal:

Nu med engelska undertexter!

 

________________
Pris: SEK 250,00
________________

(pris för porto tillkommer)

 

Speltid: 56 minuter.
Språk: Svenska (English subtitles)
TV-system: PAL/SECAM + NTSC

Kondition: NY

 

NYHET! - Extramaterial:

Gripen på Kecskemét flygbas i Ungern. Leveransen och intervjuer med tekniker och piloter. (16 min.)
I den här unika en timme långa dokumentärfilmen får du möjlighet att på nära håll stifta bekantskap med ett av världens modernaste stridsflygplan och träffa piloterna, teknikerna och övrig flygpersonal som arbetar med Gripen på ett skarpt förband.

Du får även följa vardagen på en Gripenflottilj, följa planet under utlandsuppdrag i Tyskland, samt uppleva ett otroligt, hissnande flygpass i kabinen tillsammans med SAABs uppvisningsflygare Fredrik Müchler under ett träningspass över SAAB-fältet i Linköping.

 

Filmen innehåller även intervjuer med piloter och tekniker på F10 under 2001 - 2002. Filmen innehåller också en hel del air-to-air sekvenser.

 

"Strålande arbete! Vilka fina flygfilmer! Absolut de bästa jag sett och sönerna som är två och fyra år fullkomligt älskar Fredrik Müchlers uppvisning som man kan se här och i filmen om Gripen. jag ser fram emot filmen om TP84:orna på F7".
/ MVH Tony Svensson.

 

Tänk på att om du beställer för över 1000:- får du filmen "F10 Barkåkra - Från Gladiator till Gripen" på DVD utan extra kostnad!

Den här filmen har sålts till flygentusiaster i följande länder:
Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Schweiz, Storbritanien, Frankrike, Australien, Nederländerna, Italien, Ungern, Ryssland, USA, Australien, Nya Zeland och Japan.