J35 Draken på F10 Barkåkra - Läs mer!

Pris:
250 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
015D
Antal:

"Den som lär sig tygla en drake blir rikligt belönad"

 

Nu med engelska undertexter

________________
Price: SEK 250,00
________________

 

Inspelningsår: 2001
Speaker: Robin Wallinder-Mähler
Speltid 59 minuter
Språk: Svenska
Textning: Engelska (eget val)

Kondition: NY

 

Extramaterial:

Mats Lindskoog och "Johan 56" (ca. 12 min.)

 

J35 Draken i olika versioner har varit en trotjänare på F10 sedan 1964. I denna video kan ni få stifta bekantskap med dom två sista Drakendivisionerna på F10 Ängelholm. Följ flygarna i deras vardag och under övningar på en krigsbas.

 

Filmen "J35 Draken på F10" innehåller både gammalt och "nytt". Bl a Klargöring i fält, intervjuer med Österrikiska förare som är hälften så gamla som flygplanet de flyger m m. Filmen innehåller även en hel del air-to-air sekvenser, bl a med en "super stall" med en 35:a.

 

Tänk på att om du beställer enstaka produkter för över 1000:- (detta gäller inte för "Samlingspaketet") så får du filmen "F10 Barkåkra - Från Gladiator till Gripen" på DVD utan extra kostnad!


"Kanske den bästa flygplansdokumentär på video som gjorts så här långt. Utmärkt dokumentär över verksamheten på en Drakendivision."
/Sven Scheiderbauer, Flygvapenmuseum

 

"Har tittat på J35 filmen som jag tycker är helt underbar och en kulturgärning. / Hälsningar Anders Lundell."

 

Den här filmen har sålts till flygentusiaster i följande länder: Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Schweiz, Storbritanien, Frankrike, Australien, Nederländerna, Italien, Ungern, Ryssland, USA, Australien, Nya Zeland och Japan.