JA37 Viggen på F4 Frösön på DVD - Läs mer!

Pris:
250 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
963D
Antal:

JA37 Viggen var länge ett av Europas modernaste jaktplan. I denna en timme långa dokumentärfilm på DVD får du upleva hur vardagen kunde te sig på ett av våra Viggenförband.


__________________
Pris: SEK 250,00
__________________

(pris för porto tillkommer)

 

Längd: ca. 58 minuter
Språk: Svenska
TV-system: PAL/SECAM + NTSC

Kondition: NY

 

Hör jaktpiloten berätta om sitt flygplan JA37 Viggen, samt teknikerna som ger sin syn på detta formidabla jaktplan. Upplev vackra flygscener (air-to-air) över fjäll och myr. Följ med F4:s uppvisningsförare när han övar inför flyguppvisningar. I filmen får man dessutom träffa piloten Rolf Rimsby, som visade upp J29F "Gul Rudolf" för en entusiastisk publik. Rolf var som bekant den pilot som premiärflög "Gul Rudolf" efter helrenoveringen (läs mer om filmen om "Gul Rudolf"!), som genomfördes av F10 Kamratförening. På F10:s flygdag, när flygplanet visades upp för publik, var det emellertid Bertil Gerhard som flög.

 

Vi får också se en del glimtar från F4:as jubileumsflygdag 1996, då flottiljen firade sitt 70-årsjubileum. Nu är dock en epok till ända. Viggen på F4 flyger tyvärr inte längre. Den enda 37:a som flyger idag finns på F7 Såtenäs och opereras av Swedish Air Force Historic Flight. Men i denna film flyger hon också i förhoppningsvis många år till!

 

Tänk på att om du beställer för över 1000:- får du filmen "F10 Barkåkra - Från Gladiator till Gripen" på DVD utan extra kostnad!
Klicka här för att maila denna information till oss! Din beställning gör du som vanligt i webbutiken!

"Helt klart en video för dej som gillar Viggen och det Svenska Flygvapnet."
/Flygande Veteraner
(klicka gärna på länken i vänsterkolumnen).

Den här filmen har sålts till flygentusiaster i följande länder: Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Schweiz, Storbritanien, Frankrike, Australien, Nederländerna, Italien, Ungern, Ryssland, USA, Australien, Nya Zeland och Japan.